Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Torelló Jove col·labora en la difusió de la formació professional com a opció educativa de futur

Data de publicació: 20.11.18 13:08
Aquest mes de novembre, el Torelló Jove de l'Ajuntament de Torelló ha iniciat una acció per contribuir a la promoció de la formació professional com una bona opció educativa de futur. Es tracta d'anar difonent, setmanalment, els vídeos que el Departament d'Ensenyament té publicats sobre aquesta opció de formació.

En total, són 25 vídeos que el Torelló Jove anirà publicant al seu Twiter i Facebook des d’aquest mes de novembre i fins al mes de maig de 2019, quan comencen les preinscripcions als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior.

Tots els vídeos, de poc més de 3 minuts de durada, comencen amb el títol del cicle o cicles. Si són de Grau Mitjà (CF GM) o de Grau Superior (CF GS) i la família professional que els engloba. A continuació, hi ha imatges que ens mostren quins són els professionals del sector, diferents recursos i equipaments per realitzar les pràctiques, que es fan en entorns reals.

Actualment hi ha 26 famílies professionals amb més de 50 títols de grau mitjà i 80 de grau superior. Molts d’ells són desconeguts ni tampoc sempre se sap a quina família corresponen a l’hora de buscar-ne la informació.

Amb aquestes publicacions, es vol animar als interessats a visitar el Torelló Jove per conèixer amb més detall els continguts dels cicles, la relació de centres que els imparteixen, les vies d’accés, la continuïtat per seguir estudiant o quines són les sortides en el món laboral.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: