Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló commemora el Dia de les Dones 2020 amb diverses activitats

Dia Dones 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.03.20 09:50
La regidoria d'Igualtat impulsa la commemoració del Dia de les Dones amb un seguit d’actes que comencen aquesta setmana. Hi haurà literatura, teatre, xerrades i art contemporani per tal de celebrar el 8 de març. La Biblioteca Dos Rius va encetar les activitats dimecres amb dues tertúlies de clubs de lectura basats en llibres de dones escriptores. Els actes segueixen aquest dijous 5 de març amb la sessió del Dia Internacional de les Dones al cinema El Casal. A les 9 de la nit es projectarà la pel·lícula 'Colette'.

I el dissabte 7 de març, també a les 9 de la nit, el teatre Cirvianum acollirà una sessió de pallasses amb la Cia. Pepa Plana i l'obra 'Veus que no veus'.

El dimarts 10 de març hi ha prevista la xerrada 'Les dues cares dels estimuladors de clítoris', a càrrec de la torellonenca Elena Crespi, psicòloga i sexòloga, especialista en teràpia de la parella, teràpia familiar i psicòloga perinatal. Començarà a les 8 del vespre al Casal Cívic del carrer Rocaprevera. I el dimarts 24 de març s'ha programat la tertúlia 'Eines i estratègies per millorar la salut del sòl pelvià més enllà dels kegels i els hipopressius', amb Judit Capa, llicenciada en CAFE i fisioterapeuta especialista en sòl pèlvic. Es farà a les 8 del vespre al Museu de la Torneria.

El programa d'actes del Dia de les Dones finalitzarà amb dues activitats el dimarts 31 de març a l'Escola d'Arts Plàstiques - Museu de la Torneria. A les 7 de la tarda, la conferència 'Ecofeminisme', a càrrec de la Doctora en Ciències Ambientals Federica Ravera, que parlarà de la situació climàtica i d'emergència social actual. En aquest acte també es llegirà el Manifest del Dia de la Visibilitat Trans, a càrrec de l'Associació LGTB TALCOMSOM. Finalment, a dos quarts de nou del vespre, Paula Bruna, dins el cicle d’art contemporani FACTOR(S) mostrarà el treball d’una selecció d’artistes dones que basen la seva obra en relació amb altres espècies.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: