Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Doble proposta al Cirvianum, amb la comèdia 'Escape Room' i els contes de la companyia Ninot i Nas

Ninot i Nas 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 07.11.19 14:13
La comèdia 'Escape Room', de Joel Joan i Hèctor Claramunt i l'espectacle per a públic familiar 'Voltem pel món explicant contes', de la companyia Ninot i Nas són les dues propostes del Teatre Cirvianum per aquest cap de setmana.

Aquest divendres 8 de novembre, a les 9 de la nit, arribarà a l'escenari del Cirvianum la comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt 'Escape Room'. Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat... Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. La comèdia està interpretada per Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives.

Pel que fa a la proposta per a públic familiar, es representarà diumenge 10 de novembre, a partir de les 6 de la tarda. La Cia. Ninot i Nas, és a dir, Jordi Torres, Nas vermell i Jordi Vinyoles, Ninot orquestra, portaran a escena 'Voltem pel món explicant contes'. Es tracta d'un espectacle on la música i els diferents accessoris escenogràfics, ajudaran a fer volar la imaginació i a convertir la quitxalla en els protagonistes de les diferents històries. Està inclòs en el programa de teatre familiar La Xarxa de Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: