Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Colla Gegantera i Grallera de Torelló organitza, aquest dissabte, la 33a Trobada de Gegants

Cartell 33a Trobada Gegants
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.10.19 13:22
Aquest dissabte 5 d'octubre a la tarda, la Colla Gegantera i Grallera de Torelló organitza la 33a Trobada de Gegants. La plantada dels gegants i figures de les colles visitants serà a dos quarts de 5 de la tarda a la plaça Vella. A partir de dos quarts de 6 començarà la cercavila, que s'acabarà pels volts de les 8 del vespre a la plaça Nova, on es farà la ballada final i l'entrega de records. Està prevista la participació de més de 400 persones directament relacionades amb les colles convidades. En cas de pluja, els actes es farien a la Sala Polivalent.

A més de la colla local i dels gegants del barri de Montserrat, hi ha confirmada la presència de les colles de Figueres, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Joan de Vilatorrada, Blanes, Taradell, Palamós, Ripoll, Pallejà, Moià, La Garriga, Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló.

Després de la plantada a la plaça Vella, a dos quarts de 5 de la tarda, la cercavila començarà a dos quarts de 6, amb final a la Plaça Nova. Allà, cap a les 8 del vespre, es farà la ballada final i l'entrega de records.

Des de la Colla Gegantera i Grallera de Torelló esperen la participació de més de 400 persones directament relacionades amb les colles convidades i animen a tots els ciutadans de Torelló a participar en la cercavila i la jornada gegantera. En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Sala Polivalent.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: