Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Obertes les inscripcions pel sorteig de places per veure el ball de gegants des del balcó de la Casa de la Vila

Sorteig Balcó 2019 web
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.07.19 15:47
Una de les novetats de la Festa Major 2019 de Torelló és el sorteig públic de places per poder veure el ball de gegants del dia 1 d'agost des del balcó de la Casa de la Vila. Les inscripcions ja estan obertes a tota la ciutadania i hi ha de termini fins a la mitjanit del 25 de juliol. Se sortejaran 5 places per adults, que podran anar acompanyats d'un infant menor de 10 anys.

La iniciativa del sorteig de places per veure el ball de gegants de la Festa Major va sorgir arran d'una moció presentada en el ple de juny de l'any 2018 pel grup polític de la CUP-SP. La moció es va aprovar en aquell ple, però no es va poder aplicar l'any passat i amb l'inici de la nova legislatura s'han acabat de definir tots els detalls per posar-la en pràctica a la Festa Major d'aquest any.

Així, i després de demanar el corresponent informe de capacitat del balcó i atenent a les places que han deixat lliures els regidors de diferents grups municipals, s'ha decidit que en aquesta primera edició es podran sortejar cinc places per adult. Cada adult podrà anar acompanyat d'un infant menor de 10 anys.

Les inscripcions estaran obertes fins a la mitjanit del dia 25 de juliol. S'hi pot apuntar qualsevol persona major de 18 anys, estigui empadronada o no a Torelló. Les inscripcions es faran via telemàtica mitjançant un baner que hi ha situat en un lloc ben visible a la pàgina web de l'Ajuntament. Aquelles persones que no disposin d'accés telemàtic per participar-hi, podran apuntar-s'hi a les oficines del Torelló Jove i de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), en el seu horari d'obertura al públic.

Un cop finalitzada la inscripció, el sorteig públic de les places al balcó tindrà lloc durant l'acte del pregó de la Festa Major de Torelló, que enguany serà el divendres 26 de juliol, a les 20.30 h, a la plaça Vella. Es treuran els números dels guanyadors i d'un reserva per a cada plaça sortejada.

Les persones guanyadores seran avisades via telefònica i hauran de confirmar la seva presència el dia del ball. Si renuncien a la seva plaça, s'avisarà a la persona reserva. Els guanyadors i acompanyants s'hauran de presentar a la porta de la Casa de la Vila un quart d'hora abans (12.15 h) de l'inici del ball de gegants i nans del dia 1 d'agost, previst per les 12.30 h.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: