Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Associació Cultural Andalusa ja té a punt els actes de la Romería Rociera

Cartell Romeria Rociera 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 27.05.19 13:34
El pròxim cap de setmana, els dies 1 i 2 de juny, l'Associació Cultural Andalusa de Torelló (ACAT) organitza una nova edició de la Romería Rociera, amb activitats durant dissabte i diumenge. Dissabte serà el torn del pregó de la Romería, hi haurà diverses actuacions de cant i ball i també el Rosario Rociero. Pel que fa a diumenge, tindrà lloc la missa rociera a la parròquia del barri de Montserrat i la jornada de germanor al voltant de la verge del Rocio. El recinte de la Romería serà a la zona poliesportiva.

Els actes de la Romería Rociera començaran el dissabte 1 de juny, a les 7 de la tarda, amb el pregó, que anirà a càrrec de Francisco Granados. A partir de les 8 del vespre, hi haurà diverses actuacions i la jornada acabarà amb el Rosario Rociero.

Pel que fa al diumenge 2 de juny, el dia començarà amb un esmorzar a la zona poliesportiva i a continuació començarà el Camino Rociero fins a la parròquia del barri de Montserrat, on se celebrarà la Missa Rociera. Posteriorment, es retornarà a l'ermita i es viurà una jornada de germanor al voltant de la verge del Rocio. A la tarda, i després de l'actuació del grup de cante 'Aroma Flamenco', s'acompanyarà a la Blanca Paloma fins a la parròquia de Sant Feliu.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: