Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest cap de setmana, inauguració de la Sala Polivalent

Polivalent
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.01.19 11:09
Aquest cap de setmana es fan una colla d'actes amb motiu de la inauguració de la Sala Polivalent. Al llarg de dissabte es farà una jornada de portes obertes, amb una mostra d'entitats, activitats diverses i concerts. La inauguració oficial es farà divendres, amb l'assistència del president de la Diputació, Marc Castells.

Les activitats de dissabte començaran a les 6 de la tarda. Fins a les 8 del vespre, es farà portes obertes i una mostra d'entitats, amb activitats i tallers programats per les entitats, Associació Cultural Andalusa de Torelló, Associació d'Amics del Ferrocarril de la Vall del Ges, Club Bàdminton Vall del Ges, Club Bàsquet Torelló, Colla Gegantera i Grallera de Torelló i Creu Roja d'Osona.

De les 8 del vespre a les 10 de la nit es faran activitats participatives, tastos i concerts acústics, a càrrec dels Deixebles de Sant Feliu. I de les 10 de la nit a les 2 de la matinada, s'han programat els concerts de Nyandú, The Unfinished Sympathy i ¡Viva la novia!, amb organització de La Càpsula i FET Torelló. L'entrada és lliure.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: