Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

'Els camins invisibles', de Teatre eSseLa i 'Les Clink', de la cia. Les Bianchis, doble proposta pel cap de setmana al Cirvianum

Els camins invisibles cirvianum 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.11.18 10:55
El Teatre Cirvianum acull aquest cap de setmana una doble proposta teatral de signe ben diferent. Demà dissabte, a les 9 de la nit, Teatre eSseLa porta a Torelló l'espectacle 'Els camins invisibles', una coproducció dels Teatres d'Osona a partir de textos de Lluís Solà. Diumenge, a les 6 de la tarda, serà el trio de la cia. Les Bianchis les que portaran a escena la seva obra 'Les Clink', en un espectacle familiar inclòs en el programa La Xarxa de Torelló.

L'obra que representa dissabte Teatre eSseLa, estrenada la setmana passada a l'Atlàntida de Vic, és un espectacle poètic de mitjà format, multidisciplinari: moviment, dansa, circ, veu, música i imatge, basat en els textos d’un dels autors més destacats del nostre país. 'Els camins invisibles' de Lluís Solà reflecteixen l’evolució de l’univers interior del protagonista en relació al paisatge que contempla.

A l'espectacle, dirigit per Cacu Prat i Pep Tines, el caminant (l’home) fa un viatge interior a través dels elements externs que l’envolten – paisatge escènic – amb l’objectiu de cercar una resposta que el desencadeni del seu dolor i l’apropi a l’alliberament.

De signe ben diferent arribaran diumenge al Cirvianum el trio d'actrius de la cia. Les Bianchis, que representaran el seu nou espectacle de caràcter familiar, titulat 'Les Clink'.

L'obra, que començarà a les 6 de la tarda, és un espectacle que combina l’humor i una seriosa reflexió sobre l’art de fer-se preguntes. Està inclòs en el programa de teatre familiar La Xarxa de Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: