Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

'Festa Major', amb Lluïsos cobla i cia. Loropardos, i 'Josafat', amb la cia. Passabarret, aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum

Festa Major octubre 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.10.18 11:28
Doble cita aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum de Torelló. Dissabte 20 d'octubre, a les 9 del vespre, la companyia torellonenca Loropardos i Lluïsos cobla portaran a escena l'espectacle 'Festa Major'. Diumenge 21, a partir de les 6 de la tarda, temps pel teatre i el circ amb l'espectacle per a públic familiar 'Josafat', a càrrec de la companyia Passabarret.

La primera proposta del cap de setmana reunirà en un mateix escenari a la companyia Loropardos i Lluïsos cobla, en un viatge en el temps a les festes majors d'abans, a través de l'humor, la nostàlgia, el teatre i la música. Serà el dissabte 20 d'octubre, a partir de les 9 del vespre.

L'acció se situa en un vell envelat dels anys 50 on tres personatges hereus d'aquells temps ens obriran la porta del passat a través de la música i compartiran amb el públic la seva història familiar. Tots tres són néts dels protagonistes d'aquelles festes majors d'abans. Són familiars d'aquelles antigues autoritats: de l'alcalde, del guàrdia civil i del mossèn. Empesos i seduïts per una sonoritat onírica, ens transporten a temps pretèrits. El pany per viatjar quatre dècades enrere s'obre amb tres claus: un tricorni, una vara i un rosari.

Pel que fa a diumenge, la companyia Passabarret portarà a escena 'Josafat', la desconeguda història del Geperut de Notre Dame català. Es tracta d'una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Bertrana on es podran veure tècniques circenses com la màgia, perxa en equilibri, rul·lo americà, corda llisa (Spanish Web), llançament de ganivets, roda cyr, acrobàcia o teles aèries.

Aquest espectacle per a públic familiar (es recomana a partir de 6 anys) i programat en conveni amb el grup Xarxa de Torelló, es podrà veure el diumenge 21, a partir de les 6 de la tarda.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: