Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Presenten el 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló

Presentació Festival Muntanya 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.10.18 15:59
La sala noble de Can Parrella ha acollit, aquest dimecres, la presentació del 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló, que se celebrarà del 16 al 25 de novembre. Durant la presentació s'ha fet un avenç del programa d'actes i s'ha recordat que La Patagònia centrarà l'edició d'aquest any i serà el fil conductor de l'espectacle inaugural, de 2 de les 4 exposicions i de la nova línia gràfica del festival.

Aquest any, el Festival BBVA de Cinema de Muntanya arrenca amb la segona millor xifra de pel·lícules inscrites de la seva història. S'han presentat 139 produccions cinematogràfiques d'arreu del món, de les que 46 competiran per endur-se la Flor de Neu d'Or. A més, el festival vol potenciar la presència femenina dins la indústria del cinema de muntanya. Per primera vegada, 13 de les 46 pel·lícules estan dirigides o protagonitzades per dones.

Durant la presentació d'avui també s'ha recordat que el festival retrà homenatge a la figura d'Aldo Audisio, que durant quatre dècades ha estat al capdavant del Museu Nacional de Muntanya de Torí i que rebrà la Flor de Neu d'Honor.

El Festival de Cinema de Muntanya també serà el certamen on la torellonenca Clàudia Galícia estrenarà documental, projectat fora de concurs. D'entre l'extens programa d'activitats, destaquen altre cop els actes que es faran a la Biblioteca Dos Rius i la projecció de cinema familiar. Una altra de les novetats és la nova etapa en la imatge gràfica del festival, a càrrec de la dissenyadora de Torelló Ingrid Picanyol.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: