Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Casal d'Estiu UnitsxEducar necessita monitors i monitores

Oferta feina 28052020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.05.20 12:32
El Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats esportives de Torelló, busca monitors i monitores per treballar en aquest casal adreçat a tots els infants i adolescents del municipi. El casal està previst que s’iniciï el 29 de juny i s’allargui fins al 10 de setembre. Les sol·licituds de feina es poden presentar fins al 10 de juny.

Es busquen monitors i monitores per treballar de 9 a 13 h, un horari ampliable al servei d'acollida. El salari serà segons el conveni del lleure. En el currículum, es valorarà la formació complementària relacionada amb la salut emocional, l’artística, l’esportiva, l’educativa, etc.

Les persones interessades han de presentar la instància que trobareu al peu d'aquesta notícia i una carta de motivació. La documentació s’ha d’enviar per correu electrònic a l'adreça ocupacio@ajtorello.cat. També es pot portar presencialment a l’edifici de La Cooperativa, al carrer Enric Prat de la Riba, 17, 1r pis, de Torelló, però sempre demanant cita prèvia abans, trucant al telèfon 93 850 53 13, de les 9 a les 14 h.

El Casal d'Estiu UnitsxEducar abastarà un munt d’activitats que s’aniran definint els propers dies, per a infants i adolescents de 3 a 16 anys. De moment, les entitats participants en l’organització del Casal d’Estiu, al costat de l’Ajuntament, són la Federació AMPA’s de Torelló, l’AMPA de l’Institut Cirviànum, el Club Tennis Torelló, l’Escola d’Arts plàstiques de Torelló, el Club Bàsquet Torelló, el Club Natació Torelló, La Piscina de Torelló i el Club Atlètic Torelló.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: