Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L’Arxiu Municipal recupera la campanya #Arxivemelmoment coincidint amb el primer aniversari de l'1 d'Octubre

Aturada
Ampliar en una finestra emergent Foto: M. Aceituno
Data de publicació: 19.09.18 14:26
En una iniciativa de la Coordinadora per la commemoració de l'1 d'Octubre a Torelló, l'Arxiu Municipal torna a posar en marxa durant uns dies la campanya #Arxivemelmoment, amb l'objectiu de recopilar la documentació textual, gràfica i audiovisual relacionada amb “l’abans, el durant i el després” del Referèndum. Aquesta campanya, d'àmbit nacional, ha permès recollir 107 imatges i 13 vídeos de 9 particulars de Torelló. Ara es vol potenciar per recopilar més material i fer un audiovisual de commemoració del primer aniversari de l'1 d'octubre.

La campanya #Arxivemelmoment la va promoure l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya (AAC-GD), era d'abast nacional i en el cas de Torelló es va vehicular mitjançant l'Arxiu Municipal de la vila. Fins el dia d’avui l’Arxiu ha recollit un total de 107 imatges i 13 vídeos d’un total de 9 particulars que van fer arribar la documentació a la bústia de correu electrònic de l’Arxiu.

Ara que s'apropa el primer aniversari del Referèndum de l'1 d'octubre, l'Arxiu Municipal recupera la campanya per mirar d'ampliar el fons d'imatges i vídeos. Amb tot el material, la Coordinadora per la commemoració de l'1 d'Octubre a Torelló n'elaborarà un audiovisual. Per això, i fins al pròxim dilluns 24 de setembre, els ciutadans que tinguin material relacionat amb el referèndum o les mobilitzacions dels dies posteriors i vulguin col·laborar en aquesta iniciativa, ho poden enviar al correu arxiu@ajtorello.cat, indicant l'autoria i una breu descripció de les imatges.

Tot aquest material passarà a formar part del fons de l'1 d'Octubre a Torelló de l'Arxiu Municipal i se'n farà una selecció per fer l'audiovisual. Aquest audiovisual formarà part del conjunt d'actes que s'estan preparant per commemorar el primer aniversari del referèndum.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: