Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Acte de lliurament de premis del tercer concurs d'aparadors del Festival de Cinema de Muntanya

Aparadors cinema muntanya 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 12.12.19 14:29
Aquest dimecres a la tarda es va celebrar, a l’edifici de La Cooperativa, l’acte de lliurament de premis del 3r concurs d’aparadors de comerços de Torelló, celebrat en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. El concurs l'organitzava l'àrea de Comerç de l'Ajuntament, amb la col·laboració del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

En aquesta tercera edició, un total de 21 establiments van participar en el concurs d'aparadors, inspirats en el cinema de muntanya. Els ciutadans van poder admirar la decoració de les botigues del 8 al 24 de novembre, dies abans i coincidint amb la celebració del 37è Festival BBVA de Cinema de Muntanya.

El jurat del concurs ha estat format per: Toni Cubí, com a representant de l’organització del Festival de Cinema de Muntanya; Margarita Tenas, aparadorista i graduada en arts aplicades; Damià Bas, dissenyador gràfic; Alexandra Chiriac, representant de l’Agrupació de Comerciants; i la regidora de Comerç i Turisme, Mercè Faja. El jurat va valorar els criteris d’originalitat, la qualitat artística i treball de confecció dels aparadors, els elements que es podien identificar del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, i la integració dels elements del comerç/servei dins el muntatge de l’aparador.

Els premis, en forma de dotació econòmica, es van donar a conèixer aquest dimecres, en un acte on hi va assistir l'alcalde, Marçal Ortuño i la regidora de Comerç i Turisme, Mercè Faja. El primer premi, dotat amb 450 euros, va ser per a Esports Isern, amb el títol 'Ei! Amunt'. El segon premi, dotat amb 300 euros, va ser per Vidres Mora, amb el seu aparador titulat 'Dutxa extrem'. I el tercer premi, dotat amb 150 euros, va ser per Autet Descans, amb el títol 'Cinema, a la muntanya!'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: