Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

A partir d'aquest dijous 24 d'octubre, obres al Passatge dels Esports

Data de publicació: 22.10.19 16:26
L’Ajuntament de Torelló iniciarà aquest dijous 24 d’octubre obres de remodelació al Passatge dels Esports. Les obres permetran l’ampliació de la vorera que limita amb la piscina i el camp de futbol municipal i tindran una durada aproximada de set setmanes. L'accés amb vehicle a la zona esportiva s'haurà de fer pel Passatge Manuel Colomer, que passarà a ser de doble sentit des de la rotonda de la Ronda Pollancredes.

La remodelació d'aquest espai permetrà habilitar el Passatge dels Esports com a part d'un camí escolar segur, en el marc d’una actuació prevista en el Pla de Barris. Amb l'ampliació de la vorera, es garantirà un accés més segur dels vianants a la zona esportiva.

Durant les primeres setmanes, no es podrà circular amb vehicle pel Passatge dels Esports, de manera que l’accés a la zona esportiva es farà pel Passatge Manuel Colomer, que passarà a ser de doble sentit des de la rotonda de la Ronda Pollancredes. Els veïns del Passatge dels Esports podran accedir amb vehicle a casa seva però ho hauran de fer també per aquest itinerari alternatiu del Passatge Manuel Colomer. La Policia Local senyalitzarà convenientment tot aquest recorregut alternatiu.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: