Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Els agents cívics iniciaran la setmana vinent la campanya 'STOP prou caques'

Stop prou caques juny 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.06.19 12:04
Dins la seva dinàmica d'executar campanyes pedagògiques sobre els temes que més preocupen als ciutadans, els agents cívics de Torelló iniciaran a partir de dilluns vinent la campanya 'STOP prou caques'. L'objectiu és sensibilitzar als amos dels gossos per tal que recullin els excrements de les seves mascotes de la via pública.

El conflicte de les caques de gos en zones públiques és un dels maldecaps més grans de la majoria de municipis de tot el territori i una de les preocupacions cíviques dels ciutadans. El problema afecta parterres, camins (fins i tot els escolars), solars i carrers i places de la majoria de municipis.

La campanya 'STOP prou caques' s'iniciarà dilluns vinent, 1 de juliol, i consistirà a identificar els excrements amb banderoles i cartells apel·lant directament als amos dels gossos que en algunes zones del municipi no recullen les deposicions de les seves mascotes. La campanya és un nou intent de sensibilitzar als amos incívics de gossos. Des de l'Ajuntament no es descarta posar en marxa mesures més contundents en cas que l'actitud d'aquestes persones no millori.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: