Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

14 persones participen en el taller de cuina flexitariana de primavera

Plat flexiterià 1
Ampliar en una finestra emergent
Plat flexitarià 2
Ampliar en una finestra emergent
Plat flexitarià 3
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.06.19 11:32
14 persones van participar durant el mes de maig a un taller de cuina flexitariana de primavera al Casal Cívic de Torelló, inclòs dins les activitats formatives 2019 de l'Espai Educatiu i organitzat pel Casal Cívic i les regidories d'Ensenyament, Benestar Social i el Pla de Barris de l'Ajuntament.

El taller el va dinamitzar Ester Hinojo, professional que disposa d’un Màster en Nutrició i Cuina Energètica Integrativa. Es va organitzar en tres sessions pràctiques de dues hores, que van permetre a les 14 persones participants portar a terme les diferents receptes proposades per la dinamitzadora.

A la primera sessió es va fer una introducció de la cuina flexitariana i el seu moviment, concretament explicant els beneficis que comporta per a la salut i com es poden repartir els diferents aliments en un àpat. Seguidament, a la resta de sessions, es va aprendre a cuinar propostes de plats flexitarians per a cada dia utilitzant fruita i verdura de temporada, cereals integrals, proteïnes vegetals com llegums, tofu, seitan, llavors, fruita seca i altres ingredients.

Els plats es van elaborar en grups reduïts de 2 persones. Finalment, després de cada sessió es va fer un sopar degustant tots els plats cuinats. La valoració del taller ha estat molt positiva, especialment pel seu caràcter 100% pràctic, i per tant, totalment vivencial.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: