Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Ajuntament de Torelló torna a disposar dels Agents Cívics

Agents Cívics 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.05.19 13:24
A finals d'abril, es va posar en marxa el projecte d’Agents Cívics 2019 dins del marc de Treball als Barris 2018, programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. L’objectiu d’aquest projecte és que les persones contractades puguin adquirir o millorar determinades competències mitjançant la realització d’accions d’interès general i social, donant suport a programes liderats per diverses àrees de l’Ajuntament de Torelló.

Aquest any tres agents cívics i una coordinadora treballen i desenvolupen la seva tasca pels carrers del municipi, detectant i comunicant les incidències, queixes i propostes de la ciutadania durant sis mesos per tal de promoure un espai públic agradable on la població s’hi senti a gust.

Com cada any, l'equip d'Agents Cívics treballarà per aportar les seves iniciatives per tal de construir un Torelló més inclusiu, amb més consciència pel medi ambient, promovent una convivència respectuosa i tenint cura de l’espai públic i del mobiliari urbà.

Pròximament començaran a fer sessions a les escoles sota el lema: “El millor residu és el que no es produeix”. Una proposta interactiva per tal de conscienciar a l’alumnat, i per extensió a les seves famílies, de la importància que tenen les nostres decisions quotidianes a l’hora de reduir l'impacte en el medi ambient.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: