Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Valoracions positives per al projecte de decoració nadalenca de les places de Torelló, a càrrec d’escoles i entitats

Places decorades (III)
Ampliar en una finestra emergent
Places decorades (I)
Ampliar en una finestra emergent
Places decorades (II)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.01.14 11:05
Valoracions positives de tots els agents implicats en relació al projecte de decoració nadalenca de les places del municipi. Aquesta iniciativa s’ha portat a terme per segon any consecutiu en el marc de la campanya ‘A Torelló... Un Nadal de tothom’, que impulsa l’Ajuntament, i hi han participat diverses escoles i entitats de la població.

Aquest any, les llars d’infants Blancaneus i La Cabanya van decorar la plaça Vella; l’escola Fortià Solà, la plaça Germà Donat; l’escola Sagrats Cors, la plaça de la Vila; l’escola Rocaprevera, la plaça Jacint Verdaguer; l’escola Marta Mata, la plaça Nova; l’escola Vall del Ges, la plaça de la Sardana; l’Institut Cirvianum, les places de l’Estació i Països Catalans; el PQPI, la plaça Joanot Martorell; el Casal de la Gent Gran, la placeta d’en Pujol; i l’Agrupació de Comerciants, els comerciants de l’Illa de Can Jaumira i l’Escola d’Arts Plàstiques, l’Illa de Can Jaumira.

Després d’aquest segon any, la iniciativa, coordinada pel Pla de Barris, comença a estar consolidada i sembla tenir garantia de continuïtat. Aquest any s’han generalitzat les cantades de nadales per inaugurar les places decorades, com a element participatiu, i, a més, els centres educatius i les entitats participants han valorat aspectes com la retolació de cada plaça o el respecte pels treballs –tret d’un cas puntual.

El regidor de Comerç, Jordi Casals, valorava la iniciativa com “el paradigma del concepte Nadal de tots. És una idea amb molta acceptació i que fa molta gent partícip d’un projecte global”. També destacava la implicació, en diferents aspectes del projecte, de l’Agrupació de Comerciants, els comerciants de l’Illa de Can Jaumira i l’Escola d’Arts Plàstiques, i dels veïns del barri de Montserrat i dels comerciants del carrer Sant Roc.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: