Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Casal d'Estiu UnitsxEducar tanca la primera fase i es reprendrà el 17 d'agost

Casal Unitsxeducar 1
Ampliar en una finestra emergent
Casal Unitsxeducar 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 04.08.20 12:37
Aquest divendres van finalitzar les primeres cinc setmanes del Casal d'Estiu UnitsxEducar, que ha comptat amb 448 infants inscrits. El casal es reprendrà el 17 d'agost, amb quatre setmanes més per endavant.

Durant aquesta primera fase, el Casal d'Estiu UnitsxEducar s'ha desenvolupat amb normalitat i amb una resposta molt positiva dels infants i de les seves famílies. De cara a la represa del casal, es comptarà amb 30 infants inscrits la tercera setmana d'agost i amb 60 durant la darrera setmana d'agost. Les dues setmanes restants, al setembre, s'han inscrit 120 infants.

El Casal UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló, està pensat per a infants i adolescents de 3 a 16 anys. Funciona de dilluns a divendres, amb els infants dividits en grups de convivència de 10 persones, amb un monitor per grup.

Des de l'organització, es mantindran totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal. Diàriament es pren la temperatura de monitors i infants. Els responsables i monitors tenen la formació requerida i han rebut una formació addicional i especialitzada per extremar les precaucions. A més, també es compta amb la figura de la responsable emocional, una psicòloga esportiva que reforça l'equip educatiu en el dia a dia del casal.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: