Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Casal d'Estiu UnitsxEducar comença aquest dilluns amb 427 infants inscrits

Reunió Casal Estiu 1
Ampliar en una finestra emergent
Reunió Casal Estiu 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.06.20 10:00
Aquest dilluns, 29 de juny, comença el Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló. Ho fa amb 427 infants inscrits, repartits en 40 grups i amb un monitor per grup, a més dels directors i responsables del casal.

Les famílies dels 427 infants han pogut triar les setmanes d'inscripcions que volien i, de moment, s'ha fet públic el calendari per les cinc primeres setmanes, fins a finals de juliol. A més de la subvenció d'una part del cost per a tots els participants, l'Ajuntament també ha concedit beques de diversos imports per a 96 infants.

Aquest dijous a la tarda es va fer a la Sala Polivalent, una reunió de treball amb els responsables del casal, els monitors, les entitats organitzadores i l'Ajuntament per acabar de definir els últims detalls previs a l'estrena del casal. A la reunió hi van assistir l'alcalde, Marçal Ortuño; el regidor de Cultura i Joventut, Xavier Lozano; i el regidor d'Esports i Salut Pública, David Sánchez.

El Casal UnitsxEducar està pensat per a infants i adolescents de 3 a 16 anys i estarà en funcionament fins al 10 de setembre. Els infants es reparteixen en grups de convivència de 10 persones com a màxim, amb un monitor per grup. Hi ha sis espais, un d’específic pels infants més petits i tot un seguit d'activitats de lleure, de manera que cada grup va canviat d'espai i d'activitat diàriament. Des de l'organització, s'han previst totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal.

Per facilitar la incorporació de nous infants, s'ha fixat un segon període de reobertura d'inscripcions, que serà del 3 al 8 d'agost.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: