Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Les farmàcies segueixen distribuint les mascaretes que fabriquen persones voluntàries de Torelló i la Vall del Ges

Mascaretes farmàcies
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.04.20 08:42
Des de la setmana passada, es distribueixen gratuïtament a totes les farmàcies de Torelló les mascaretes que estan fent un grup persones voluntàries de la població i del conjunt de la Vall del Ges.

D’entrada es distribuiran les primeres 500 unitats, per bé que hi ha material per a 2.500 més. La distribució es farà progressivament, a mesura que el grup que hi treballa en vagi fabricant més. S’intentarà que el repartiment sigui ajustat a les necessitats de qui en demani (màxim 2 per família, tot i que es tindrà en compte cada situació concreta).

En la fabricació de les mascaretes hi està treballant un grup d’una setantena de persones voluntàries de Torelló i la Vall del Ges. Les mascaretes no són de protecció total, però serveixen perquè qui en porta no pugui contaminar, així com per evitar tocar el nas i la boca amb les mans.

Prèviament a utilitzar-les, s’han de netejar, seguint les indicacions que es facilitaran a la farmàcia. Les persones cosidores treballen amb uns protocols estrictes per garantir la pròpia seguretat i també per no contaminar el material.

Al mateix temps, aquest grup també està fabricant mascaretes amb material apte per a ser utilitzades pel personal sanitari. Aquesta actuació es coordina des de l’Hospital Universitari de Vic.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: