Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comença el 3x3 Escolar de la Vall del Ges

3x3ValldelGes2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.01.20 09:18
Per cinquè any consecutiu el Club Bàsquet Torelló organitza el 3x3 Escolar de la Vall del Ges, que ha començat aquesta setmana. Enguany, la competició està integrada per 6 escoles, 5 de les quals de Torelló (Fortià Solà, Marta Matà, Sagrats Cors, Vall del Ges i Rocaprevera) i una de Sant Vicenç de Torelló (Lloriana). Hi participen un total de 172 equips, amb més de 700 jugadors/es. El de Torelló està considerat el 3x3 escolar més gran d'Europa.

El 3x3 Escolar Vall del Ges consisteix a formar equips de 4 jugadors/es, amb alumnes de cicle mitjà (3er i 4rt) i de Cicle Superior (5è i 6è), i els partits es juguen a l’hora del pati. S'organitza una lliga interna de cada escola i al final de trimestre es juga la cloenda a la zona esportiva municipal. Durant tres mesos, cada dia de la setmana, el Club Bàsquet Torelló aporta monitors per portar a terme el control i gestió del torneig.

L’anterior edició del torneig va rebre un guardó de la Fundació Catalana del Esport com a millor projecte d'inclusió. Aquest guardó distingeix els projectes que, a través de la pràctica esportiva i/o l’activitat física, hagin aconseguit millorar substancialment la convivència entre col·lectius, incrementar els nivells de cohesió social i la convivència en l’entorn immediat, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió o fomentar la igualtat entre les persones amb independència de la seva condició social, origen, raça o religió.

La Federació Catalana de Bàsquet col·labora amb material per tal de poder dur a terme l'activitat. Un any més es compta amb el suport del Ajuntament de Torelló, la Diputació de Barcelona,la Federació Catalana de Basquetbol i el Consell Comarcal d'Osona.

A través del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), el Club Bàsquet Torelló manté una estreta vinculació amb les regidories d'Esports i d’Educació, la qual cosa ha fet que el projecte s'hagi convertit en un projecte 360º d'educació.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: