Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Oficina de Català de Torelló promou diverses activitats per a alumnes i parelles lingüístiques

Oficina català festival muntanya 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 29.11.19 10:01
Una quinzena d’alumnes dels cursos de català per a adults que organitza l’Oficina de Català de Torelló (CPNL) i membres del Voluntariat per la Llengua van assistir dilluns dia 18 a la xerrada 'Paraules d’alçada' que l’escriptor i alpinista osonenc Eduard Sallent va fer a la biblioteca Dos Rius.

L’autor hi va presentar els seus llibres i una tria personal d’obres de literatura de muntanya i va explicar com s’havia introduït en el món de l’escriptura.

El dimecres dia 20, a la tarda, va tenir lloc la tertúlia del Club de lectura de nivell intermedi. Aquest trimestre amb la lectura de 'Mentre hi hagi llum', d’Eduard Sallent.

I aquest dimecres dia 27 de novembre es va fer la tertúlia del Club de lectura fàcil sobre l’obra de Rudyard Kipling 'Capitans valents', un llibre d’aventures, aquesta vegada ambientades a les costes de Terranova.

Els clubs de lectura són una activitat adreçada als alumnes dels cursos de català per a adults i els participants del Voluntariat per la Llengua de l’Oficina de Català de Torelló, però estan oberts als usuaris adults de la biblioteca que hi vulguin participar. Se’n fan dos cada trimestre, un de lectura fàcil i un de nivell intermedi. Si us ve de gust de participar-hi, us en podeu informar a la biblioteca o a l’Oficina de Català de Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: