Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquesta setmana comença el quart curs del projecte 'Dijous Saludables'

Cartell Dijous Saludables 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.10.19 12:38
Aquest dijous 10 d'octubre començarà la quarta edició dels 'Dijous Saludables', un projecte conjunt de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges i de les regidories de Benestar Social i Esports de l'Ajuntament de Torelló per promoure l'activitat física entre les persones que no acostumen a fer esport. Com cada any i cada setmana, hi haurà les Caminades saludables i l'Espai Salut al Pavelló Municipal. Es tracta d'un projecte transversal que va dirigit a un sector de la població que no acostuma a fer esport. En les tres primeres edicions, l'acceptació ha estat molt bona.

Les activitats comencen demà passat, 10 d'octubre, i es portaran a terme cada dijous fins al 18 de juny. D'una banda hi ha les Caminades saludables, que sortiran cada dijous a les 9.15 h des del CAP i fins a les 11 del matí. Per aquestes caminades, que es fan acompanyades de monitors especialitzats i que són suaus i assequibles per a tothom, no cal fer cap inscripció prèvia. Es recomana portar calçat i roba esportiva, aigua, gorra pel sol i protecció solar.

D'altra banda, al Pavelló Municipal hi haurà l'Espai Salut, una activitat dirigida on es treballarà la mobilitat en general, la coordinació, l'equilibri i la força de forma saludable i divertida. Es farà cada dijous, de 9.30 a 10.30 h, amb places limitades i inscripcions que cal fer a La Carrera. També hi ha la possibilitat de servei de transport per a qui ho necessiti. Totes les activitats dels 'Dijous Saludables', que estan incloses al Pla de Barris, són gratuïtes.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: