Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Ajuntament celebra una assemblea veïnal al barri de Montserrat per fer el seguiment del projecte del camp de futbol

Assemblea Montserrat juliol 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.07.19 17:20
Una quarantena de persones van assistir ahir dimarts al vespre al Centre Cívic del barri de Montserrat a la reunió informativa pública convocada per l'Ajuntament per explicar l'estat de les obres al camp de futbol del barri. L'alcalde, Marçal Ortuño, el regidor d'Obres, Espai Públic i Manteniment, David Sánchez i el regidor de Medi Ambient, Adrià Jaumira van ser els encarregats d'acostar als veïns el punt en què s'havien trobat el projecte i exposar-los les diferents opcions per acabar la primera fase de l'obra.

Mitjançant infografies, es va explicar el projecte previst inicialment i el modificat si es conservaven els arbres. L'objectiu de la trobada era donar als veïns tota la informació amb el màxim de detall, per tal que valoressin els pros i els contres de cada opció.

En el debat posterior que hi va haver, els assistents a l'assemblea van estar d'acord amb l'opció de tallar dos dels onze arbres que encara queden plantats al camp de futbol. Aquests dos arbres són els que interferien en l'obra civil del parc. Les obres permetran l'adequació dels jardins d’accés a l'espai i crear una zona de lleure, amb l'enjardinament de tota l'àrea.

L'opció guanyadora del procés participatiu per remodelar el camp de futbol del barri de Montserrat va obtenir 270 vots, un 43,90% del total. La votació, que es va fer el març de l'any passat, va comptar amb la participació de 615 persones, un 5,15% del total de persones que podien votar.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: