Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Protecció Civil de Torelló, guardonada en el 7è Dia del Voluntariat de Protecció Civil

Protecció Civil premi
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.03.19 14:17
L'Associació de Voluntaris Protecció Civil de Torelló va ser una de les 13 associacions guardonades en l'acte institucional del 7è Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya, que es va celebrar el passat dissabte 16 de març a Cardona. A l'acte, hi va assistir en representació de l'Ajuntament de Torelló el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Marc Fontserè. També es van desplaçar a Cardona el cap de la Policia local, Francesc Villena, i una nombrosa representació de l’associació.

Durant la celebració, es va fer l'entrega de 13 felicitacions al voluntariat i associacions per mèrits i trajectòria professional. En el cas de l'Associació de Voluntaris Protecció Civil de Torelló, el reconeixement es va fer 'en representació de totes les AVPC que realitzen serveis de prevenció en diferents activitats als respectius municipis, i en concret pel preventiu del Carnaval de Torelló'. El guardó el va recollir, en representació de tots els voluntaris, el responsable de l'associació, Ramon Martínez.

Segons dades del Departament d'Interior, actualment a Catalunya hi ha 138 associacions en actiu i 1.568 voluntàries i voluntaris al Registre especial de Protecció Civil.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: