Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Intensa setmana de projeccions al Festival BBVA de Cinema de Muntanya i d'actes a la biblioteca Dos Rius

Planetari 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 19.11.18 14:05
Després del primer cap de setmana, amb l'acte d'inauguració i les primeres projeccions, la 36a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya afronta una intensa setmana de projeccions diàries, a partir de les 9 del vespre. A més, la biblioteca Dos Rius acollirà, fins divendres, tot un seguit d'activitats que sota el nom 'El Festival a la Biblioteca' inclouen tallers, conferències, audiovisuals o quatre sessions de planetari.

La primera activitat d'aquest cicle és avui dilluns, a partir de les 5 de la tarda amb el taller 'Escriu el teu viatge', a càrrec del doctor en Geologia i escriptor, David Rabadà.

Demà dimarts, a les 7 de la tarda, es podrà gaudir amb la projecció de l'audiovisual 'Patagònia, per la Ruta 40' i la posterior xerrada a càrrec de l'escriptor i viatger Enric Soler. Dimecres i divendres serà el torn del planetari, amb dues sessions, una per les escoles i l'altra amb entrada lliure.

Dimecres, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència 'Gel, glaç, gel. Obres d'art de la natura', a càrrec de Jordi Camins, observador glaciòleg. Les imatges de Jordi Camins són les que formen l'exposició 'Pirineus. Glaceres des de l'aire', que es pot veure a la biblioteca fins al 30 de novembre. I dijous, a les 6 de la tarda, l'hora del conte tindrà com a protagonistes 'Els gegants patagons, el Hain i les lluites del sol i la lluna, i altres històries de l'origen del món dels homes de peu', a càrrec del filòleg Carles Alcoy.

El 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya viurà una setmana de projeccions diàries abans que dissabte, a les 7 de la tarda, se celebri la cerimònia de clausura i l'entrega de premis.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: