Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La policia local denuncia un home de 88 anys per provocar un accident i donar-se a la fuga, conduir sense punts i amb la ITV caducada

Data de publicació: 31.10.18 15:04
La policia local de Torelló va rebre el passat dilluns a la tarda l'avís d'un accident de trànsit a la zona del barri de Montserrat. Arribats al lloc dels fets, els agents van trobar a un dels cotxes implicats, amb danys provocats per un altre vehicle, el conductor del qual s'havia donat a la fuga.

Després de fer una recerca per diverses zones del municipi, els agents van poder localitzar el vehicle infractor i al seu conductor, estacionats a prop del lloc dels fets. Després de fer les gestions pertinents, els agents van poder comprovar que el conductor, un home de 88 anys d'edat i veí de Torelló, tenia el permís de conduir retirat per manca de punts i que el vehicle tenia la ITV caducada.

Per tot això, els agents van denunciar-lo per la via penal per conduir sense tenir punts i per la via administrativa per donar-se a la fuga després de provocar un accident i per tenir la ITV del vehicle caducada.

La policia local de Torelló vol agrair la col·laboració ciutadana que ha tingut per resoldre el cas.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: