Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest dijous, 'Els dies que vindran' és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal

Els dies que vindran, Gaudí 19092019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.09.19 09:57
El Cicle Gaudí de cinema en català torna a Torelló aquest dijous 19 de setembre, a les 9 del vespre. Al cinema El Casal es projectarà 'Els dies que vindran', amb guió i direcció de Carlos Marqués-Marcet. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. 'Els dies que vindran' és un drama romàntic interpretat per David Verdaguer i Maria Rodríguez. La projecció a Torelló comptarà amb la presència d'Ester Busquets, coordinadora de la Càtedra de Bioètica 'Fundació Grífols' a la UVic.

Amb guió i direcció de Carlos Marqués-Marcet. 'Els dies que vindran' és un drama romàntic que compta amb David Verdaguer i Maria Rodríguez en el repartiment. Filmada al llarg dels nou mesos de gestació real de l’actriu Maria Rodríguez, 'Els dies que vindran' és el relat minuciós del procés d’aprendre a ser tres quan no s’ha tingut el temps d’aprendre a ser dos, explorant la dificultat de compartir amb l’altre aquesta experiència profundament transformadora.

La pel·lícula va rebre els premis a millor film, millor director i millor actriu al Festival de Màlaga.

Presència d'Ester Busquets i col·loqui posterior

En aquesta ocasió, a més de la projecció del film, la sessió comptarà amb la presència d'Ester Busquets, coordinadora de la Càtedra de Bioètica 'Fundació Grífols' a la UVic. Busquets participarà en un col·loqui amb els espectadors un cop visionada la pel·lícula. La projecció està programada, com cada sessió, a les 9 del vespre.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: