Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Aquest dijous, '7 raons per fugir' és la pel·lícula del cicle Gaudí, al cinema El Casal

Cartell 7 raons per fugir
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.06.19 12:43
El Cicle Gaudí de cinema en català torna a Torelló aquest dijous 20 de juny, a les 9 del vespre. Al cinema El Casal es projectarà '7 raons per fugir', dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. '7 raons per fugir' és una comèdia negra que compta, entre els intèrprets, amb el torellonenc Ramon Fontserè. Després de la projecció del film, hi ha previst un col·loqui amb els espectadors que comptarà amb la presència dels tres directors de la pel·lícula.

Amb guió d'Esteve Soler i direcció de Gerard Quinto, David Torras i Esteve Soler. '7 raons per fugir' compta amb Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Alain Hernández, Lola Dueñas, Francesc Orella i el torellonenc Ramon Fontserè en el repartiment.

Es tracta d'una comèdia negra que critica àcidament la nostra societat partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies.

Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d’humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa, una societat disfuncional: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

Els tres directors seran a Torelló

En aquesta ocasió, a més de la projecció del film, la sessió comptarà amb la presència dels tres directors d'aquesta pel·lícula, Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras.

Els tres directors participaran en un col·loqui amb els espectadors un cop visionada la pel·lícula. La projecció està programada, com cada sessió, a les 9 del vespre.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: