Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló inicia avui deu intensos dies de projeccions i activitats

Cartell Cinema de Muntanya 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.11.18 11:53
Aquest vespre, a les 9, s'inaugura al teatre Cirvianum la 36a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya, que fins al 25 de novembre convertirà Torelló en la capital del cinema relacionat amb l'alpinisme i els esports de muntanya. Hi ha previstes un munt de propostes cinematogràfiques, culturals i de lleure amb protagonistes de luxe durant tota la setmana. també hi haurà una destacada agenda d'actes per a tots els públics a la Biblioteca Dos Rius.

Durant la inauguració d'aquest vespre, a les 9 al Teatre Cirvianum, es podrà veure l'espectacle 'Patagonia Dreaming', amb la participació d'Enric Soler (viatger i escriptor), Fulvio Mariani (realitzador de cinema), Elio Orlandi (guia de muntanya i escalador) i els escaladors catalans Oriol Baró i Sílvia Vidal. La Patagònia és enguany l'eix central del festival.

L’edició d’enguany arriba amb la segona millor xifra de pel·lícules inscrites de la història i amb l’objectiu de potenciar els grans referents femenins que estan guanyant protagonisme dins una indústria històricament masculina.

Un total de 139 pel·lícules d’arreu del món es van presentar a l’edició d’aquest any. D'aquests films se n’han seleccionat 46 que formaran part de la secció competitiva que i optaran a guanyar la Flor de Neu d’Or de la 36a edició.

Clàudia Galícia estrena documental a casa

A punt de donar el tret de sortida a la temporada d’esquí de muntanya, la torellonenca Clàudia Galícia passa per casa amb una estrena sota el braç. Aquesta esportista polifacètica, que quan endreça els esquís recupera la bicicleta de muntanya, estrena al Festival el documental Esport Global Clàudia Galícia.

La torellonenca serà al teatre Cirvianum demà dissabte 17 de novembre, a dos quarts de 10 de la nit, per presentar aquest documental, que ha dirigit Oriol Sabata (Esport Global) i que ben aviat es podrà veure pel canal Esport 3.

El Festival a la Biblioteca

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya torna a arribar carregat de propostes a la biblioteca Dos Rius de Torelló, amb una programació que inclou l'exposició 'Pirineus, glaceres des de l'aire', que es pot visitar fins al dia 30 de novembre. A més, però, hi ha activitats previstes cada dia durant tota la setmana vinent, amb conferències, tallers, xerrades i el planetari per a tots els públics.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: