Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Lliuren la medalla al mèrit policial al sergent Francesc Villena

Medalla Quico
Ampliar en una finestra emergent
Medalla Quico (I)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.11.20 18:35
La Sala Noble de Can Parrella ha acollit, aquest divendres, l'acte de lliurament de la medalla al mèrit policial al sergent de la policia local, Francesc Villena, per destacar en el compliment de les seves obligacions professionals que comporten prestigi per al cos policial.

El sergent Villena ha rebut la medalla de bronze, amb distintiu blau, a títol individual, de mans del cap de l'Àrea Bàsica Policial d'Osona, l'inspector Joan Salamaña. En les seves intervencions, tant l’alcalde, Marçal Ortuño, com l’inspector Joan Salamaña, han destacat la professionalitat, el compromís, la vocació de servei públic i la vessant humana del sergent Villena i han coincidit en la consideració que la distinció 'és del tot merescuda'.

L'acte també ha comptat amb la presència del director dels Serveis Territorials d'Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes; del Cap de la Regió Policial Central, comissari Josep Lluís Rosell; i de la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Torelló, Elisabet Viñas.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: