Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Nit de Botigues s'ajorna fins a l'any vinent

Data de publicació: 27.05.20 09:10
La regidoria de Comerç de l'Ajuntament, davant la situació provocada per la crisi sanitària del COVID-19, ha decidit ajornar fins a l'any vinent la Nit de Botigues, la festa nocturna del comerç de Torelló, que enguany estava programada pel dissabte 11 de juliol.

Tot i que el desconfinament avança i la situació va millorant, el tipus de celebració popular de la Nit de Botigues, amb una gran concentració de gent i molt moviment en uns espais reduïts, no és compatible amb les mesures de seguretat i distanciament social que es demanen aquests dies, especialment en el teixit comercial i d'establiments de restauració.

'Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir', a l’octubre

La situació provocada pel COVID-19 també ha afectat la campanya comercial 'Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir', que va néixer fa deu anys en el marc del Pla de Barris i que compta amb la participació d’una trentena de municipis d’arreu del país, entre ells, Torelló. De manera conjunta, s’ha decidit posposar-la i es farà durant el mes d'octubre. D’acord amb això, ja hi ha dates previstes pel sorteig (3 de novembre) i el repartiment de premis (6 de novembre).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: