Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Tercera edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival BBVA de Cinema de Muntanya

Data de publicació: 22.10.19 15:28
L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la tercera edició del concurs d’aparadors. El concurs tindrà lloc en el marc del Festival de Cinema de Muntanya i la temàtica serà el cinema de muntanya. L'any passat, en la segona edició, hi van participar 21 establiments.

En aquesta tercera edició del concurs, hi podran participar tots els establiments comercials, empreses de serveis i de restauració de Torelló, prèvia inscripció. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de formalitzar fins a l'1 de novembre a l’edifici de La Cooperativa o bé online. Els aparadors que concursin hauran d’estar visibles al públic entre el 8 i el 24 de novembre.

El jurat valorarà els aparadors en base a criteris com ara l'originalitat, la qualitat artística, la presència d'elements que es puguin identificar del Festival de Cinema de muntanya de Torelló i la integració dels elements del comerç/servei dins el muntatge de l’aparador. El jurat atorgarà tres premis de 450, 300 i 150 euros per als tres millors aparadors.

Només pel fet d'inscriure's i participar, cada comerç rebrà 4 entrades per a qualsevol sessió del Festival BBVA de Cinema de Muntanya 2019 a excepció de les sessions non-stop.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: