Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

'Un Nadal de conte', la campanya de Nadal del comerç de Torelló

Nadal conte desembre 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.12.18 11:17
Un any més, des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura s’ha organitzat la campanya de Nadal dels comerços de Torelló. A partir d'avui divendres 14 de desembre, i durant totes les festes nadalenques, els ciutadans de Torelló i tots aquells que visitin el municipi podran trobar, repartits pel poble, set personatges de contes tradicionals, carregant bosses del comerç de Torelló.

La Caputxeta vermella, els tres porquets, la Blancaneus, en Pinotxo, en Patufet, la rateta que escombrava l’escaleta i el flautista d’Hamelín són les figures que hi ha repartides per Torelló i que, tot aquell qui vulgui, podrà descobrir seguint un circuit mentre busca i troba als personatges.

L’objectiu d’aquesta campanya és que mentre la gent gaudeixi d’un passatemps fent la recerca d’aquests personatges, també passegi per les diferents zones comercials del municipi i, d’aquesta manera, donar valor i visibilitat a la gran varietat de comerços de Torelló.

Des de l’organització es proposa que tots aquells que trobin les figures s’hi tirin una foto, la pengin a l’Instagram o Twitter i ho comparteixin utilitzant l’etiqueta #unnadaldeconte.

La campanya també inclou, durant el matí del dissabte 22 de desembre, diversos tallers infantils que es faran a la Plaça de la Sardana i a la Plaça Nova.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: