Ajuntament de Torell├│
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Intensa setmana de projeccions al Festival BBVA de Cinema de Muntanya i d'actes a la biblioteca Dos Rius

Planetari 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 19.11.18 14:05
DesprÚs del primer cap de setmana, amb l'acte d'inauguraciˇ i les primeres projeccions, la 36a ediciˇ del Festival BBVA de Cinema de Muntanya afronta una intensa setmana de projeccions diÓries, a partir de les 9 del vespre. A mÚs, la biblioteca Dos Rius acollirÓ, fins divendres, tot un seguit d'activitats que sota el nom 'El Festival a la Biblioteca' inclouen tallers, conferŔncies, audiovisuals o quatre sessions de planetari.

La primera activitat d'aquest cicle Ús avui dilluns, a partir de les 5 de la tarda amb el taller 'Escriu el teu viatge', a cÓrrec del doctor en Geologia i escriptor, David RabadÓ.

DemÓ dimarts, a les 7 de la tarda, es podrÓ gaudir amb la projecciˇ de l'audiovisual 'Patag˛nia, per la Ruta 40' i la posterior xerrada a cÓrrec de l'escriptor i viatger Enric Soler. Dimecres i divendres serÓ el torn del planetari, amb dues sessions, una per les escoles i l'altra amb entrada lliure.

Dimecres, a les 7 de la tarda, tindrÓ lloc la conferŔncia 'Gel, glaš, gel. Obres d'art de la natura', a cÓrrec de Jordi Camins, observador glaci˛leg. Les imatges de Jordi Camins sˇn les que formen l'exposiciˇ 'Pirineus. Glaceres des de l'aire', que es pot veure a la biblioteca fins al 30 de novembre. I dijous, a les 6 de la tarda, l'hora del conte tindrÓ com a protagonistes 'Els gegants patagons, el Hain i les lluites del sol i la lluna, i altres hist˛ries de l'origen del mˇn dels homes de peu', a cÓrrec del fil˛leg Carles Alcoy.

El 36Ŕ Festival BBVA de Cinema de Muntanya viurÓ una setmana de projeccions diÓries abans que dissabte, a les 7 de la tarda, se celebri la cerim˛nia de clausura i l'entrega de premis.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: