Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Les llars d'infants i escoles de Torelló reobren amb les mesures de seguretat necessàries

Data de publicació: 03.06.20 13:18
Aquest dimecres, les llars d'infants municipals de Torelló han reprès l'activitat amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. Les escoles d'infantil i primària també ofereixen atenció presencial des d'aquest dimarts, de moment, amb poca assistència d'alumnes.

Les llars d'infants municipals han obert aquest dimecres amb un horari de 9 del matí a 1 del migdia i una ocupació de 5 alumnes per espai. L’assistència és d’entre 10 i 15 infants per centre tot i que la previsió és que durant les setmanes que queden fins a juliol se n’incorporin més.

Pel que fa a les escoles d’infantil i primària, també han reprès l'activitat però amb pocs alumnes. A l'etapa d'infantil, l'horari és de 9 del matí a 1 del migdia pels alumnes que ho necessitin per la conciliació laboral dels pares. Els cursos de final d’etapa (6è i 4t d'ESO) han previst fer una o dues trobades a la setmana, amb 13 i 15 alumnes com a màxim respectivament. I a la resta de cursos, la majoria d'escoles han proposat als alumnes un dia perquè es puguin retrobar amb els companys, fent si és necessari dos grups per classe perquè compleixin amb les mesures de distanciament i seguretat. En alguns casos, però, només s'ofereix el servei de tutoria.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: