Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El projecte dels Agents Cívics 2019 finalitza amb una jornada d'activitats al Casal Cívic

Angets Cívics 2019 final 1
Ampliar en una finestra emergent
Agents Cívics 2019 final 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.10.19 12:43
El passat dissabte es va celebrar al Casal Cívic una jornada per fer el tancament de la campanya 'El millor residu és el que no es produeix'. Emmarcada a l'Espai Educatiu, la jornada també va servir de comiat de la feina que han fet els Agents Cívics durant els últims sis mesos.

La jornada del passat dissabte va comptar amb una bona participació de famílies i infants, que van poder prendre part en una xerrada sobre residus i economia circular, un cercle de percussió amb instruments reciclats i un taller de reciclatge creatiu a càrrec dels Agents Cívics.

Durant el darrer mig any, els Agents Cívics de Torelló han participat en tasques molt diverses relacionades amb la seguretat viària a les entrades i sortides de les escoles, les sessions de civisme en centres educatius i la promoció de campanyes cíviques de l'Ajuntament. Entre aquestes campanyes pedagògiques, destaca 'STOP prou caques' que van impulsar per fer front a la manca de civisme d'alguns amos de mascotes que no recullen els excrements dels seus gossos de la via pública.

Els Agents Cívics han extret un balanç molt positiu d'aquests sis mesos de feina i han volgut fer públic el seu agraïment a la ciutadania de Torelló pel bon tracte que han rebut. També han expressat el seu desig que se segueixi treballant pel civisme i la convivència al municipi.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: