Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La pluja desllueix els darrers actes de la Setmana Europea de la Mobilitat

Jornada mobilitat 2019-1
Ampliar en una finestra emergent
Jornada mobilitat 2019-2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.09.19 15:59
Aquest dissabte, la plaça Nova va acollir les darreres accions del programa d'activitats previst a Torelló coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat. La pluja va deslluir els actes, anul·lant el circuit de patinets i disminuint la participació en les proves de conducció del cotxe elèctric i a la taula rodona sobre mobilitat. La matinal va comptar amb la presència del regidor de Medi Ambient, Adrià Jaumira.

Al contrari del que va passar el dia abans, amb la participació de prop de 200 alumnes a la bicicletada escolar, la pluja va afectar, dissabte al matí, bona part de les activitats previstes a la plaça Nova. Així, ja en previsió de pluja, el dia abans es va decidir anul·lar el circuit de patinets per a infants i joves. El mal temps també va limitar molt les sol·licituds de prova de conducció del cotxe elèctric.

El que sí que es va celebrar amb normalitat va ser la taula rodona sobre mobilitat, amb la participació de Montse Ayats, de la plataforma Perquè no ens fotin el tren; Marga Pou, de l'entitat Osona amb Bici; i Eddy Roca, de la Cooperativa Som Mobilitat. Marc Tienda va moderar l'activitat, que va començar al bell mig de la plaça i va acabar a l'interior del Teatre Cirvianum a causa de la pluja. Durant el debat es van parlar de diversos temes, entre ells, de la consciència de la ciutadania envers la mobilitat sostenible, de com han de ser les ciutats del futur i de la mobilitat sostenible a Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: