Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló se suma, un any més, a la Setmana Europea de la Mobilitat

Cartell Mobilitat Sostenible 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.09.19 15:12
L’Ajuntament de Torelló s'afegeix, un any més, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc a tot el continent del 16 al 22 de setembre, aquest any amb el lema 'Camina amb nosaltres!'. En el cas de Torelló, s'han previst diverses activitats, començant per la presentació de l'aparcament de l'estació de tren, que es farà dimarts 17 de setembre. Divendres dia 20 hi haurà la bicicletada escolar i dissabte els actes es concentraran a la plaça Nova. Les activitats les organitza l’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a Torelló s’iniciaran el dimarts 17 de setembre amb la presentació, a les 12 del migdia, de l'aparcament de l'estació de tren. El divendres 20 de setembre, al matí, tindrà lloc la tradicional bicicletada dirigida als alumnes de 6è de totes les escoles del municipi. El recorregut, d'uns 8 quilòmetres de distància, combinarà trams urbans i no urbans. L’inici del recorregut serà a la zona del Firal.

Pel que fa a la jornada del dissabte 21 de setembre, s’organitzaran diverses activitats durant el matí a la Plaça Nova. Els actes començaran a les 10 i inclouran proves gratuïtes de conducció amb vehicle elèctric i un circuit de patinets dirigit a infants i joves de 6 a 14 anys, amb obsequis per a tots els participants.

Per cloure la jornada, a les 12 h, tindrà lloc una taula rodona sobre mobilitat sostenible amb la participació de Som Mobilitat, Perquè no ens fotin el tren i Osona amb bici.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: