Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Ecoestació serà demà al matí als jardins Vicenç Pujol

Ecoestació Vicenç Pujol
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 31.07.19 15:44
Coincidint amb la Festa Major i el dia de Sant Feliu, demà dijous 1 d'agost els jardins Vicenç Pujol acolliran la visita de l'Ecoestació, una instal·lació lúdica interactiva per fomentar la recollida selectiva dels residus municipals. L'Ecoestació es podrà visitar de 9 a 14 h, en una activitat organitzada per l'Ajuntament de Torelló i Recollida de Residus d'Osona (RRO). A les 11 del matí hi ha previst fer un concurs amb diversos premis destinats als infants i joves que hi participin.

De fet, l'Ecoestació ja ha visitat aquest espai avui dimecres, coincidint amb la gimcana familiar de la campanya 'El millor residu és el que no es produeix', que han organitzat i dinamitzat els Agents Cívics.

L'Ecoestació és una instal·lació lúdica interactiva per fomentar la recollida selectiva dels residus municipals. A través de diversos jocs i amb l'ajuda d'elements virtuals i interactius, vol sensibilitzar a la població sobre la necessitat de la prevenció de residus, la utilitat del reciclatge i la seva valorització. Els diferents tallers i jocs de l’Ecoestació estan destinats a un públic major de 8 anys.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: