Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Els alumnes del mòdul de fusteria de Torelló instal·len un punt d'aguait d'ocells darrere el pavelló d'esports

Punt aguait 1
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.06.19 10:43
Com a projecte de final de curs i gràcies a la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient, els alumnes del mòdul de fusteria del Pla de Transició al Treball de Torelló han dissenyat, construït i instal·lat un punt d'aguait dels ocells que tenen el seu hàbitat en aquests entorns de ribera, en el tram en què les aigües del riu Ges es barregen amb les del Ter. El punt d'aguait està situat just darrere del pavelló d'esports.

Els alumnes del curs de fusteria van construir una maqueta abans d’iniciar els treballs de tallar, envernissar i construir la caseta, que disposa de diverses obertures per a observar els ocells. Finalment, aquest dimecres, el punt d'aguait va quedar instal·lat a la seva ubicació definitiva, a l’aiguabarreig entre el riu Ter i el Ges, just darrere del pavelló esportiu de Torelló.

Els Plans de Transició al Treball són una modalitat de Programes de Formació i Inserció que tenen una finalitat educativa, formativa i professionalitzadora, amb la voluntat d’oferir i facilitar a l’alumnat el desenvolupament personal i l’adquisició de competències professionals que li permetin una continuïtat formativa o la seva inserció laboral. Amb el suport de l’Ajuntament de Torelló i del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el PTT de Torelló ofereix dos mòduls a Torelló: Auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació d’elements de fusteria i Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: