Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Els regidors del Consistori Infantil pinten un ecomural sota el pont de Malianta

Ecomural1
Ampliar en una finestra emergent
Ecomural2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 29.03.19 15:18
Aquest matí, els regidors que formen part del Consistori Infantil 2018-2019 han pintat un ecomural en una paret sota el pont de Malianta. Titulat 'La ruta dels arbres', l'ecomural forma part del treball que s'està fent aquest curs des del Consistori Infantil i que està relacionat, precisament, amb la diversitat d'arbres que hi ha al municipi.

Els alumnes de 6è que formen part del Consistori Infantil han trigat unes quatre hores a pintar l'ecomural, a partir d'un esbós que havien fet prèviament de l'arbre que tota la classe va triar per pintar a la paret. Així, els alumnes de l'escola Rocaprevera han pintat un cirerer de flor, els de Sagrats Cors un arbre de l'amor, Vall del Ges s'ha decantat per una olivera, Fortià Solà per un Taxodium Distichum i l'Institut Escola Marta Mata ha pintat una prunera de jardí de fulla vermella. Tots aquests arbres es poden trobar en diversos punts de Torelló.

La pintada de l'ecomural sota el pont de Malianta forma part d'un taller que ha estat finançat per la Diputació de Barcelona. Durant el matí, els infants han rebut el suport de tècnics de l'Ajuntament de Torelló i també s'ha comptat amb l'assistència de la regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Núria Güell.

L'objectiu final del Consistori Infantil abans d'acabar el mandat d'aquest curs escolar és dissenyar unes rutes pel municipi que permetin visitar la diversitat d'arbres que hi ha a Torelló.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: