Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

En marxa la tercera edició del concurs de Viles Florides a Instagram

3r Concurs Viles Florides
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.03.19 15:33
Des de l'estiu de l'any passat, Torelló és un dels 119 municipis catalans que formen part del projecte Viles Florides, una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor. Enguany i fins el 3 de juny, tots els ciutadans que vulguin poden participar en la 3a edició del concurs de Viles Florides a Instagram.

L’objectiu del #concursflorit19 és omplir Instagram amb les millors i més florides fotografies relacionades amb les flors, el verd, els balcons florits i els parcs plens de gent. Per a poder entrar a formar part del concurs, sempre s’haurà d’utilitzar el hashtag del concurs #concursflorit19, així com mencionar el perfil de @vilesflorides a Instagram.

Cada 10 dies, aproximadament, l’equip de Viles Florides farà una selecció de les 2 fotografies preferides que s’hagin compartit durant aquell període en cada categoria i es compartiran, esglaonadament, en el perfil d’Instagram de Viles Florides.

Finalment, el 3 de juny, un cop finalitzi el concurs, hi haurà un total de 20 imatges seleccionades. Els patrocinadors faran la tria de les 10 fotografies finalistes de les quals 3 s’enduran el premi que atorga Viles Florides a les millors imatges recollides durant els dos mesos de concurs.

-Consulteu les bases legals del concurs

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: