Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Vint-i-cinc persones fan el curs de manipulació d'aliments i seguretat alimentària

Data de publicació: 26.03.19 10:15
Aquest dilluns al matí es va realitzar a l'edifici de La Cooperativa el curs de manipulació d'aliments i seguretat alimentària, amb organització de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torelló. 25 persones van participar en aquesta quarta acció formativa que es realitza dins la programació de cursos 'Forma't a Torelló' corresponent a aquesta primavera.

El curs acredita la formació bàsica necessària per a poder treballar en el sector de la restauració i el comerç minorista. Durant la formació d'aquest dilluns els alumnes van poder conèixer aspectes sobre el marc legislatiu; aliments d’alt i de baix risc; contaminació física, química, biològica i creuada; Factors de creixement dels microorganismes; toxiinfeccions alimentàries, intoxicacions químiques i al·lèrgies; manipulació higiènica dels aliments; conservació dels aliments; les etiquetes i la informació nutricional; prerequisits del sistema APPCC; introducció als 7 principis del sistema APPCC.

La setmana vinent segueix l'oferta formativa. Dilluns comença el curs d’Identificació de competències i currículum vitae per competències. Dimarts dia 2 d’abril es realitzarà el taller de 'Com millorar la teva comunicació'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: