Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Instal·len quatre minideixalleries per facilitar el reciclatge de petits residus

Minideixalleria1
Ampliar en una finestra emergent El regidor Manel Romans, amb una de les noves minideixalleries
Data de publicació: 04.10.18 15:29
Avui s'han instal·lat a Torelló quatre minideixalleries amb l'objectiu de facilitar el reciclatge de petits residus que es poden generar en l'àmbit domèstic. Les minideixalleries han estat finançades pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, mentre que l'Ajuntament de Torelló serà el responsable del seu manteniment i de la recollida dels residus.

El regidor de Promoció Econòmica, Medi Ambient i Recursos Humans, Manel Romans, ha supervisat la instal·lació de les quatre minideixalleries, que s'han col·locat a la plaça Nova, plaça de la Sardana, avinguda Rosselló i plaça Joanot Martorell. L'objectiu és que els ciutadans puguin reciclar prop de casa petits residus que es generen en l'àmbit domèstic i que fins ara s'havien de portar a la deixalleria de la Vall del Ges, al Polígon Mas Les Vinyes.

A les quatre minideixalleries, els ciutadans hi poden reciclar CD's i DVD's, cartutxos de tinta, aparells elèctrics i electrònics petits, piles i bateries i bombetes led i de baix consum. Posant les minideixalleries a l'abast del ciutadà, s'espera reduir la quantitat d'aquests materials que acaben incorrectament al contenidor del rebuig.

En total, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha instal·lat 13 minideixalleries als municipis que formen part del seu àmbit territorial. Les minideixalleries completen el projecte de foment del reciclatge que es va iniciar a principis de setembre amb la col·locació prop de les escoles de Torelló de cinc contenidors per la recollida d'oli vegetal domèstic usat.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: