Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Instal·len cinc contenidors per la recollida d'oli vegetal domèstic usat

Contenidor oli vegetal domèstic
Ampliar en una finestra emergent Un dels contenidors que s'han instal·lat
Data de publicació: 06.09.18 10:27
Aquesta setmana s'han instal·lat en diversos punts de Torelló cinc contenidors per la recollida d’oli vegetal domèstic usat. Els contenidors han estat finançats pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, mentre que l'Ajuntament es farà càrrec del cost del servei de recollida de l'oli. El projecte s'ha treballat conjuntament amb les escoles i, per això, els contenidors s'han col·locat prop dels centres educatius.

La iniciativa, finançada a través d’un ajut de la Diputació de Barcelona, ha permès al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura instal·lar un total de tretze contenidors distribuïts entre els municipis que conformen el seu àmbit territorial.

A Torelló, el projecte s’ha treballat conjuntament amb les escoles, motiu pel qual, els cinc contenidors s’han instal·lat en llocs propers als centres educatius. Tanmateix, l’objectiu és que tota la ciutadania en faci ús habitualment per reciclar l'oli vegetal domèstic.

La ubicació dels contenidors és:

• Carrer Manlleu – A la zona de contenidors de davant del supermercat Esclat.
• Carrer Puigdassalit – A la zona de contenidors de davant la pista esportiva del Sagrats Cors
• Carrer Enric Prat de La Riba – A la zona de contenidors de La Pèrgola
• Plaça Joan Maragall – A la zona de contenidors del carrer Catalunya
• Carrer Ramon Vinyeta – A la zona de contenidors davant de l’Institut Escola Marta Mata

El procediment per reciclar oli vegetal domèstic usat és molt senzill: només cal fer servir una ampolla de plàstic per anar-hi guardant l'oli vegetal usat. Un cop plena, es tapa i es diposita dins del contenidor. En cap cas, s'ha de buidar l'oli directament al contenidor, s'ha de dipositar sempre dins d'una ampolla de plàstic.

Complementàriament als contenidors de recollida d’oli usat, aviat s’instal·laran també diverses minideixalleries per tal de facilitar el reciclatge de residus de mida petita que, fins ara, calia portar directament a la deixalleria de la Vall del Ges, al polígon Mas Les Vinyes.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: