Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

L'Oficina d'Habitatge inicia una campanya per explicar als propietaris de pisos buits els avantatges de la borsa de lloguer

Campanya pisos buits 18122019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.02.20 10:30
L'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament ha posat en marxa una campanya per explicar als propietaris d’habitatges buits els avantatges i garanties que suposa posar-los a disposició de la seva borsa de lloguer. L'objectiu final és augmentar el nombre d'habitatges de lloguer a preus assequibles i donar facilitats als propietaris per tal que lloguin els seus pisos amb seguretat.

L'Oficina d'Habitatge, que depèn de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament, ha detectat que a Torelló hi ha una quantitat important d’habitatges buits i, al mateix temps, moltes famílies no poden accedir a un habitatge digne, encara que no estiguin en situacions d'exclusió social.

Per això, i amb l'objectiu d'augmentar la borsa de lloguer, s'ofereixen tot un seguit de garanties i avantatges als propietaris. Per exemple, la gestió és gratuïta durant tot el contracte, amb una bonificació del 75% de l'import de l'IBI. A més, els propietaris disposen d'una assegurança per impagaments de lloguer que cobreix fins a 6 mensualitats i també s'ofereix un seguiment de la relació contractual i del bon ús de l'habitatge. En aquest sentit, també disposen d'una assegurança multirisc per desperfectes de fins a 3.000 euros i una assegurança de defensa jurídica en cas d'impagaments. A més, tenint el pis llogat, s'evita el seu deteriorament i possibles ocupacions il·legals.

La campanya de l'Oficina d'Habitatge consisteix en la difusió de cartells i díptics pels carrers i comerços del municipi. També es contactarà amb diverses entitats de Torelló per explicar-los la iniciativa.

Els propietaris d’habitatges buits interessats en la borsa de lloguer o que vulguin més informació poden posar-se en contacte amb l'Oficina d'Habitatge de Torelló, situada a l'edifici de La Carrera, a la Ronda del Puig, 2, els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14 h i el primer i tercer dilluns de mes, de 16 a 18 h (cal demanar cita prèvia). També trucant al 938 593 612 o bé enviant un correu electrònic a l'adreça oht@ajtorello.cat.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: