Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

350 joves assisteixen a la primera xerrada del cicle 'Tu tens un futur'

Tutensunfutur2019-1
Ampliar en una finestra emergent
Tutensunfutur2019-2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 04.10.19 13:18
Aquest dijous va tenir lloc al Teatre Cirvianum la primera de les tres xerrades del cicle 'Tu tens un futur', organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. La iniciativa engloba una experiència tridimensional de tres passes que han de permetre al jove veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió). En aquesta primera sessió hi van assistir 350 joves.

El ponent de la xerrada d'aquest dijous, titulada 'Tu tens opcions', va ser Ivan Lara, educador social i formador. Durant la seva intervenció va explicar als joves quines són les feines de futur, quines feines fa 10 anys no existien i ara sí, i com fer recerca de feina utilitzant les noves tecnologies. La sessió la va introduir l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, que va encoratjar els joves a triar la formació que més els agradi i va expressar el desig que tot aquest talent pugui revertir en el territori. A l'acte també hi va assistir l'alcalde de Sant Quirze de Besora i president del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, David Solà, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Torelló, Núria Montanyà.

A la xerrada hi van assistir uns 350 joves, entre ells alumnes de cicles formatius de l’institut Cirviànum, i de 4t d’ESO de l’Escola Rocaprevera, de l’Escola Sagrats Cors i del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora. També joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció) i el programa Noves Oportunitats per a Joves.

La segona xerrada del cicle, titulada 'Tu tens talent' es portarà a terme el 6 de novembre i la tercera, amb el títol 'Tu tens exemples' es farà el 16 de gener. L’objectiu és fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els alumnes.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: