Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Es reprenen les reunions amb empresaris dels polígons industrials de Torelló

Data de publicació: 26.09.19 14:10
Aquest matí s'han reprès les habituals trobades amb empresaris dels polígons industrials de Torelló, organitzades des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Servei d'Empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. A la reunió d'aquest matí hi han assistit 11 empresaris i ha servit també de presentació del nou alcalde, Marçal Ortuño i de la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Faja.

Durant la reunió d'avui s'han tractat diverses qüestions, entre elles, el Pla estratègic del sector del metall i la formació dirigida a les empreses, especialment sobre la formació professional i la vocació industrial. També s'han tractat aspectes relacionats amb la infraestructura i la funcionalitat dels polígons, com ara les zones d'aparcament, el trànsit o la senyalització.

La propera trobada està prevista pel mes de novembre. Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Servei d'Empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura s'anima als empresaris a participar-hi, amb l’objectiu de conèixer i compartir les inquietuds, els reptes, les necessitats i/o mancances i poder valorar i aportar noves solucions.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: